Pentru a veni in intampinarea celor care iubesc mobila de arta, Simex a lansat campania de reduceri de 15% la orice garnitura completa din paleta proprie de moblier.

Astfel ca, daca intentionati sa va mobilati locuinta in aceasta perioada, vesatilitatea estetica si eleganta debordanta a colectiilor Simex din lemn masiv vor constitui cea mai buna alegere pentru un interior amenajat cu mult bun gust si rafinament.

Va puteti completa linia de mobilier pentru sufragerie alegand colectiile Cristina sau Venetia Lux pentru un aspect somptuos si impunator ori colectiile Firenze si Rafael pentru un impact estetic deosebit de cochet.

Toate programele noastre de mobilier beneficiaza de Super-Reducerea de 15%, astfel ca va invitam sa accesati www.mobilasimex.ro pentru a vizualiza si restul programelor aflate in aceasta promotie!

valentina_gold_dormitor_promo.jpg

De asemenea, daca sunteti in cautarea unui dormitor, design-ul pretios si calitatea desavarsita a garniturilor de dormitor Simex din esente de fag si tei, cu furnir de nuc, constituie cea mai atractiva oferta raportata la calitate/pret. Dormitoarele Gino, Cleopatra, Valentina Gold (foto) sau Royal pot fi achizitionate in aceasta perioada cu un discount de 15%. Consultati site-ul nostru www.mobilasimex.ro pentru mai multe detalii despre preturi si dimensiunile corpurilor de mobilier!

Ofertele Simex vizeaza, deopotriva, si seturile noastre de plasma si ansamblurile de hol. Holurile Ana si Flora, precum si seturile de plasma Cristina si Cleopatra sunt doar cateva dintre modelele pentru care se acorda reduceri de 15%. Va invitam sa vizitati site-ul www.mobilasimex.ro pentru a vizualiza lista completa a promotiilor Simex !

Pentru informatii suplimentare despre ofertele promotionale Simex, va asteptam intr-unul din magazinele noastre din Bucuresti (Sos. Pipera, Nr. 46G si B-dul. Ghencea, Nr. 126-132), dar si din tara, din Sibiu (Str. Metalurgistilor, nr.1-3), Galati (Str. Brailei, BL. BR1C, parter), Constanta (B-dul Mamaia, Nr 190), Oradea (Calea Clujului Nr.197) si Arad (Calea Aurel Vlaicu, Nr. 181 - 183).

(advertorial)