De câteva luni, operatorul orădean de salubritate RER Ecologic Service se confruntă cu fenomenul furtului deşeurilor reciclabile. Persoane rămase deocamdată neidentificate golesc recipientele cu capac galben şi igluurile în care orădenii adună selectiv fracţia uscată, iar mai nou, unii hoţi s-au şmecherit şi mai tare. Pentru ca nimeni să nu bănuiască că deşeurile sunt furate, aceştia "operează" cu o maşină cu platformă cu număr... BH-46-RER.

Maşina, însă, nu aparţine operatorului licenţiat, care ţine să precizeze că muncitorii RER Ecologic Service folosesc doar utilaje inscripţionate cu numele şi sigla companiei de salubritate. Totodată, pentru golirea igluurilor, muncitorii firmei de salubritate licenţiate folosesc un utilaj dotat cu macara, care ridică recipientele şi permite golirea lor completă.

Drept urmare, când observă că igluurile şi containerele sunt golite de alte persoane decât muncitorii RER Ecologic Service, orădenii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Locală, la numărul de dispecerat 0259-969.