Fie că este vorba de hoţi capabili să-şi rişte libertatea pentru ele sau despre cel mai important moment din viaţa unui cuplu - nunta, gunoierele se pare că sunt la modă.

Aceste camioane au ajuns să fie obiect de furt pentru un adolescent din America, care a luat-o la goană pe străzi cu maşina urât mirositoare, provocând daune mai multor vehicule, printre care şi două ale poliţiei. Deşi cu poliţiştii pe urme, adolescentul nu s-a lăsat prins uşor, decât după 80 de kilometri şi după ce a intrat frontal într-un parapet. Toată "distracţia" s-a sfârşit în arest.

Tot un camion de gunoi în rol principal, dar de data asta în Anglia şi într-o poveste cu happy-end, a fost ales pentru cea mai memorabilă zi din viaţa unui cuplu din Swindon.

Însurăţeii şi-au ales o gunoieră curată, pe care au împodobit-o ca-n poveşti, să-i transporte prin tot oraşul, până în faţa ofiţerului de stare civilă care le-a unit destinele în ea. Cele două poveşti cu gunoi nu vor fi uitate degrabă, din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii.