Romanian National Security a atacat subdomeniul planete-plus-intelligente.lemonde.fr, unde a scris "ne-a ajuns atâta batjocură", "ţiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiţi despre compatrioţii noştri nu folosiţi expresiile "ţigani români". Noi v-am respectat Franţa, voi ne veţi respecta România! R.N.S veghează pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite". Totul, sub steagul României.

Totodată, hackerii au scris că ceea ce fac ei nu este o mişcare de rezistenţă, un protest sau o revoltă, ci "strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă sânge roman".

"Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum dreptate. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite cine l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită", mai scrie în mesajul RNS.

Joia trecută, două subdomenii ale publicaţiei britanice Telegraph.co.uk au fost atacate de acelaşi grup de hackeri români ce se intitulează "Securitatea Naţională Română".