Va fi din nou "nebunie", în acest sfârşit de săptămână, la ERA Park Oradea! Gaşca Zurli soseşte la centrul comercial cu cel mai nou spectacol, "Hai la masă", în cadrul căruia copiii vor fi învăţaţi obiceiurile alimentare sănătoase, într-o atmosferă jucăuşă, plină de glume şi culoare.

Evenimentul se va desfăşura duminică, 5 noiembrie, sub cupola ERA, între orele 17 şi 18. Bucătăraşul Zurli, cel mai nou personaj din Gaşcă, va deveni aliatul părinţilor care se luptă cu cei mici ori de câte ori trebuie să mănânce. Dar nu la maniera categorică şi "forţoasă", ci prin joacă, zâmbete şi poveşti inedite. Practic, bucătăria va fi transformată într-un veritabil teren de joacă, fără chin şi scâncete.

Bucătăraşul ştie trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste şi întâmplări care să-i ţină pe copii cu gura deschisă. Prichindeii vor trage multe învăţăminte şi vor învăţa, prin cântecele şi poveşti simpatice, lucruri utile: cum se pune masa, cum se stă la masă, ce trebuie să mănânce, când se mănâncă şi cât de importantă este apa pentru sănătate.

Gaşca Zurli a devenit, în ultimii ani, un adevărat fenomen, care atrage piticii ca un magnet datorită scenariilor şi învăţămintelor interesante. Autorul cântecelelor şi al poveştilor Zurli este Mirela Retegan. Cu fiecare producţie, aceasta reuşeşte să-i împrietenească pe copii cu obiceiurile pe care, de regulă, părinţii sunt nevoiţi să le impună.

De precizat că, pentru o vizibilitate cât mai mare, spectacolul de la ERA Park Oradea va fi transmis şi pe un ecran de mari dimensiuni.

Bineînţeles, participarea este gratuită pentru toată lumea!