Vechea zicală românească "fă cum zice popa, nu cum face el" s-a dovedit adevărată şi săptămâna trecută, când senatorul PNL Cornel Popa a convocat o conferinţă de presă de la care însă a lipsit tocmai el, pe principiul "hai la mine, că eu plec de-acasă".

În locul lui a vorbit despre discriminarea Bihorului de către Guvernul Boc şeful său de cabinet, Cristian Bodea (foto), care s-a dovedit mult mai necruţător cu parlamentarii PDL din judeţ, acuzându-i că, de vreme ce nu mişcă un deget pentru a aduce fonduri în judeţ, înseamnă că pur şi simplu "huzuresc pe banii bihorenilor".

Dacă Popa n-ar fi zis un aşa adevăr pe şleau niciodată, măcar şi pentru că se întâlneşte cu alde Petru Filip, Ştefan Seremi şi Octavian Bot cel puţin de două ori pe săptămână, în avion, iată însă că tânărul său colaborator a zis-o verde-n faţă. Numai să nu-l pedepsească Şefu', cum a mai făcut-o şi în vremea când PNL şi PD erau în amiciţie în Alianţa DA, şi când Cristi Bodea i-a mai supărat pe "democraţi" până a trebuit să-şi dea demisia de la liberali...