Duminică seara, de la ora 20, echipa de baschet CSM CSU Oradea joacă pentru a obţine cel de-al patrulea titlu naţional din istoria clubului. Meciul decisiv al finalei Ligii Naţionale de baschet se desfăşoară la Cluj, iar suporterii care nu vor merge să-i încurajeze "live" pe orădeni, o pot face de la distanţă, urmărind meciul pe un ecran de mari dimensiuni, care va fi instalat lângă Arena Antonio Alexe. 

"Avem nevoie de toată susţinerea voastră mâine la meciul decisiv. Fie că va fi din sala din Cluj, fie că va fi din Oradea, energia voastră e imboldul necesar pentru victorie. Ştim că mulţi veţi veni la Cluj pentru a ne susţine şi suntem extrem de bucuroşi pentru asta. Însă vrem să simţim un oraş întreg alături de noi. De aceea, meciul care ne poate aduce titlul numărul 4 va fi proiectat pe un ecran, în lateralul Arenei Antonio Alexe!", au transmis, sâmbătă, reprezentanţii CSM Oradea. 

Merită menţionat că pe platoul de lângă sala sporturilor nu vor fi înşirate scaune pentru spectatori.

Echipa antrenată de Cristian Achim s-a deplasat la Cluj-Napoca pentru meciul 5 al finalei, decisiv, scorul general fiind de 2-2. 

Meciul de la BT Arena este transmis în direct la DigiSport, LookSport şi pe FRB TV (YouTube).

Clujenii s-au mobilizat şi îşi cheamă suporterii îmbrăcaţi în alb la arenă, însă şi o parte a fanilor orădeni se organizează pentru a-şi susţine, duminică, favoriţii în deplasare. Potrivit CSM, până sâmbătă în jurul prânzului, 100 de orădeni s-au înscris pe listele cu suporteri care vor face deplasarea.