Centrul comercial ERA Park Oradea dă start spectacolelor de teatru din acest an, astfel că sâmbătă, 20 februarie, îi invită pe cei mici la "Poveşti populare ruseşti".

Evenimentul se va derula începând cu ora 11, în sala de evenimente a complexului, unde reprezentanţi ai trupei Arcadia din cadrul Teatrului Regina Maria din Oradea le vor prezenta celor mici poveşti pline de farmec şi tâlc, care au depăşit graniţele Rusiei, ajungând în întreaga lume. Scene din cinci poveşti desprinse din folclor - Gogoaşa, Ridichea uriaşă, Vulpea şi corbul, Cocorul şi vulpea şi Căsuţa iepuraşului - se vor reuni într-un spectacol inedit, regizat de reputatul actorul Igor Lungu.

Scenografia este semnată de Csüri Emese, artistă care a reuşit să readucă la viaţă păpuşi utilizate de teatru în repertoriile anilor ’70, ’80, ’90, iar din distribuţie fac parte şi actorii Zentania Lupşe şi Igor Lungu.

Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 3 ani.

Evenimentul se va desfăşura cu participarea a maximum 150 de persoane şi cu respectarea obligatorie a măsurilor de siguranţă anti-Covid.

Cei prezenţi vor trebui să folosească dezinfectantul pus la dispoziţie de reprezentanţii centrului comercial, să respecte distanţa, iar purtarea măştii de către adulţi este obligatorie pe tot parcursul piesei de teatru. Intrarea şi ieşirea din sală vor fi delimitate pe culoare separate.

"Intrarea este liberă pentru toată lumea. Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.