De acum este oficial faptul că Halle Berry este cea mai sexy mămică din lume. Un sondaj realizat de site-ul AskMen a plasat-o pe actriţa americană în fruntea clasamentului. Nahla Ariela Aubry, fetiţa lui Halle Berry şi a modelului Gabriel Aubry s-a născut pe 16 martie 2008.

Halle Berry le devansează în topul site-ului AskMen pe alte colege ale ei precum Monica Bellucci, aflată pe locul al doilea, Kate Bekinsale, Jessica Alba şi Salma Hayek, care completează Top 5.

Şapte dintre primele zece celebrităţi prezente în top au peste 35 de ani, iar trei dintre ele au depăşit chiar pragul de 40 de ani, inclusiv câştigătoarea primului loc, Halle Berry, care va împlini 44 de ani în această lună.

Topul celor 10 este completat în ordine de Sofia Vergara, Milla Jovovich, Heidi Klum, Gisele Bundchen şi Bridget Moynahan.

Fostă regină a frumuseţii, Halle Berry a câştigat numeroase premii la festivaluri de film, printre care şi un premiu Oscar pentru Best Actress în anul 2001 pentru rolul din filmul "Monster's Ball", devenind astfel prima femeie afro-americană care primeşte această distincţie.