Echipa orădeană de handbal masculin CSM va susține sâmbătă, cu începere de la ora 16, următorul joc din campionat. Elevii antrenorului Sebastian Tudor vor primi pe teren propriu, la Arena „Antonio Alexe", replica formației Național Sighișoara, într-un meci ce va conta pentru etapa a XI-a a Diviziei A, Seria B.

Elevii lui Sebastian Tudor au o serie activă de nouă victorii. De altfel, CSM-ul a pierdut ultima dată în etapa inaugurală a noului sezon handbalistic, la Craiova. De atunci bihorenii au avut un parcurs foarte bun, urcând pe poziția a II-a a clasamentului cu trei etape înaintea încheierii turului.

În schimb, gruparea din Sighișoara a înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate, fiind depășită de șase ori în actuala ediție de campionat. Prin urmare, oaspeții de sâmbătă se situează pe locul al XI-lea în ierarhia la zi a seriei de vest.

Meciul dintre CSM Oradea și Național Sighișoara are ca favorită formația gazdă şi va fi arbitrat de tandemul Ghiocel - Rotundu, din Timișoara.

Pentru orădeni, acesta va fi ultimul meci înaintea derby-ului cu HC Adrian Petrea Reșița, liderul seriei, formație ce a câștigat toate jocurile susținute până în prezent. Meciul cu reșițenii  va avea loc în deplasare pe data de 6 decembrie. În etapa din acest week-end, HC Adrian Petrea va evolua la Craiova, pe terenul Universității, cea de-a III-a clasată.