După un parcurs bun, care, exceptând doar prima etapă, a consemnat numai victorii, pentru formația orădeană de handbal masculin CSM urmează în acest sfârșit de săptămână adevăratul test din campionat. Astfel, orădenii se deplasează sâmbătă la Reșița pentru derby-ul Seriei B din Divizia A.

Situată pe poziția a II-a după primele 11 etape și având o serie activă de zece succese consecutive, formația pregătită de antrenorul Sebastian Tudor întâlnește echipa HC Adrian Petrea, liderul neînvins al seriei.

Reșițenii vin după un succes repurtat la Craiova, acolo unde CSM-ul a suferit singurul eșec stagional, consemnat în prima etapă a actualei ediții. În schimb, bihorenii au repurtat o victorie convingătoare pe teren propriu, în compania echipei Național Sighișoara.

Meciul dintre HC Adrian Petrea și CSM Oradea, din cadrul penultimei etape din turul Diviziei A se desfășoară sâmbătă de la ora 17, confruntarea urmând a fi oficiată de o brigadă de arbitri formată din C. Gorina și F. Melencu.

„Va fi un meci greu, foarte dificil Întâlnim o echipă bună, favorita acestei serii, dar și noi mergem cu gândul la victorie. Chiar dacă unii jucători, cei intrați în repriza a doua m-au cam dezamăgit la ultimul joc, noi sperăm ca la Reșița să luptăm cu ardoare și devotament și astfel vom putea obține victoria", a declarat antrenorul Sebastian Tudor.