Handbalistele de la echipa CSU CSM Oradea au încheiat turul de campionat al ediţiei 2015-2016 din Divizia A pe poziţia a X-a, penultima, în Seria B. În ultimul joc, disputat sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a X-a, elevele antrenoarei Doina Ardelean au cedat cu scorul de 33-38, în faţa celor de la CSU de Vest Timişoara.

Orădencele au avut o primă repriză mai bună decât adversarul, instalându-se la conducere, scor 18-15, înregistrat la jumătatea confruntării. În partea a doua însă defensiva sportivelor orădence nu a mai funcţionat în aceleaşi condiţii, lucru ce a permis bănăţencelor să treacă la conducere pentru a se impune la o diferenţă de cinci goluri.

În aceste condiţii, CSU CSM Oradea a încheiat prima jumătate de campionat de la înfiinţare cu o victorie şi nouă înfrângeri. Sportivele bihorence se situează pe locul al 10-lea din totalul de 11 participante.

Returul campionatului va demara pe data de 16 ianuarie, când CSU CSM Oradea va primi vizita echipei CSM Bistriţa, liderul neînvins al Seriei B, posesoare a unui bilanţ perfect. În tur, formaţia din Bistriţa s-a impus cu scorul de 39-13.