Echipa orădeană de handbal masculin CSM a încheiat turul de campionat cu o victorie, repurtată vineri, pe teren propriu, în faţa celor de la Naţional Sighişoara.

Cu o echipă modificată după înfrângerea cu băimărenii, handbaliştii orădeni au reuşit să se impună în această confruntare, programată în Arena "Antonio Alexe", la o diferenţă de trei goluri, cu scorul de 27-24.

Partida a fost destul de echilibrată, la pauză cei de la Naţional Sighişoara conducând cu scorul de 14-10.

Cu o abordare mai bună în mitanul secund, elevii antrenorului Sebastian Tudor au reuşit însă să întoarcă soarta partidei şi după ce au egalat la 15, în ultimele cinci minute au izbutit să se desprindă, câştigând cu scorul de 27-24.

Succesul, conturat mai greu decât s-ar fi aşteptat, a scos în evidenţă maturitatea în joc a gazdelor, faţă de evoluţia sighişorenilor care nu au ştiut cum să îşi apropie un rezultat pozitiv.

Portarul orădean T. Caciuc a avut din nou o evoluţie remarcabilă, în special în prima repriză, când la un moment dat a apărat opt aruncări ale oaspeţilor. Un alt jucător care s-a remarcat de la CSM în acest joc a fost Andrei Macovei.

În ultima etapă a turului de campionat CSM Oradea a evoluat în formula: Gale, V. Tcaciuc - portari; Szilágyi, Radu, Macovei 7, Taşcă, Al. Farcaş 6, R. Farcaş 2, I. Tcaciuc, Drăgan, Iştoc 3, Avram, Sava, David 3, Stoica 1, Scripnic 5. Antrenor: Sebastian Tudor.

Handbaliştii de la CSM Oradea au încheiat, astfel, turul de campionat pe locul IV.