Echipa orădeană de handbal masculin CSM a obţinut duminică seara cea de-a patra victorie, din tot atâtea etape disputate în actuala ediţie a campionatului Diviziei A, Seria B, dispunând în deplasare de Universitatea Transilvania Cluj-Napoca, cu scorul de 32-26 (11-12). Handbaliştii orădeni au trecut cu bine, astfel, peste o serie de trei meciuri dificile susţinute pe parcursul a doar şapte zile în compania principalelor contracandidate la promovarea în Liga Naţională, HC Savin Due Sebeş, HC Argeş Piteşti şi U Transilvania.

Partida de la Cluj-Napoca a fost echilibrată pe parcursul primei reprize, când ambele formaţii s-au succedat la conducere. Gazdele au avut avantaj minim la pauză, scor 12-11, dar orădenii le-au servit o veritabilă lecţie în mitanul secund. După numai zece minute, scorul a devenit 18-12 în favoarea echipei bihorene şi meciul era practic jucat. CSM Oradea şi-a învins adversara printr-un joc excelent pe contraatac şi faza a doua, în care au excelat Cântec şi Alexandru Farcaş, autori împreună a nu mai puţin de 19 goluri.

Până la final, echipa lui Sebastian Tudor şi-a conservat avantajul, câştigând în final cu 32-26. Tânărul tehnician orădean a folosit echipa: Bistrean, Gale - portari; Cântec 10, Matei, Iştoc, Radu, Nemenco 2, Macovei 5, Al. Farcaş 9, R. Farcaş 1, Avram 2, Babici, Banciu, Amihăesi 3.

"A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză. După pauză am dominat clar ostilităţile, când am jucat foarte bine pe contraatac şi faza a doua. Pregătirea noastră fizică superioară şi-a spus cuvântul în aceste trei meciuri disputate în numai o săptămână. Doresc să evidenţiez întreaga echipă pentru această victorie, cu o remarcă specială pentru Georgică Cântec, care a făcut un meci mare", a declarat, după partidă, antrenorul CSM-ului, Sebastian Tudor.