Handbaliştii de la CSM Oradea au reuşit să se impună, joi după-amiază, şi la Făgăraş, în faţa formaţiei locale HC Municipal şi îşi continuă nestingheriţi drumul spre prima ligă.

Meciul, care a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A, Seria B, a fost foarte disputat, elevii antrenorului Sebastian Tudor găsind la Făgăraş o echipă dârză, ambiţioasă. Cu toate acestea, orădenii au reuşit în final să se impună la o diferenţă de trei goluri, cu scorul de 25-22, după ce la pauză conduceau chiar cu patru goluri, scor, 15-11.

Aşa cum reflectă şi scorul, a fost una dintre cele mai dificile partide pe care handbaliştii de la CSM au disputat-o în acest început de sezon al Diviziei A.

După o primă repriză extrem de disputată, în care orădenii au mizat în special pe faza a doua, a contraatacului, în jumătatea secundă, valoarea şi experienţa superioară a bihorenilor şi-au spus cuvântul, aceştia reuşind să menţină mai tot timpul o diferenţă de minimum două - trei goluri.

Această victorie, a şasea consecutivă, din tot atâtea posibile, poate fi decisivă pentru promovare. Cel puţin în acest tur de campionat, jucătorii de la CSM Oradea par că nu se mai împiedică nicăieri, iar programul lor în continuare este destul de accesibil.