După victoria de la Piteşti, formaţia orădeană de handbal masculin, CSM, se reîntoarce pe teren propriu şi duminică, de la ora 11, va disputa la Arena "Antonio Alexe" derby-ul Seriei B din cadrul Diviziei A.

Echipa antrenată de Sebastian Tudor va avea de această dată un adversar mult mai dificil, pe HCM Făgăraş, liderul clasamentului, cu 12 puncte. Este drept că şi orădenii de pe locul al III-lea au acelaşi număr de puncte, însă golaveraj inferior.

Se anunţă un joc extrem de dificil pentru jucătorii orădeni, tocmai de aceea, tehnicianul Sebastian Tudor îndeamnă spectatorii într-un număr cât mai mare la sală, pentru a-şi încuraja favoriţii şi pentru a-i duce către o victorie, care, în final, s-ar putea să conteze foarte mult. În prezent, atât CSM Oradea, cât şi HCM Făgăraş au câte 6 victorii şi o înfrângere la activ.

Echipele din Baia Mare, aflate în fruntea clasamentului, cu acelaşi număr de puncte, 12, vor evolua duminică, ambele, pe teren propriu. În timp ce cei de la Extrem vor primi replica jucătorilor de la Naţional Sighişoara, HC Minaur o va avea ca adversară pe HC Arad. La prima vedere sunt două jocuri accesibile pentru maramureşeni, şi tocmai de aceea orădenii ar trebui să se impună în jocul cu braşovenii din Făgăraş, pentru a nu rămâne în urma fruntaşelor.


Etapa a VIII-a a Seriei B din Divizia A de handbal masculin (duminică, ora 11):
Extrem Baia Mare - Naţional Sighişoara
CS Handball 2009 Bistriţa - HC II Odorhei
HCM Baia Mare - HC Arad
CSM Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova
CSM Oradea - HCM Făgăras
Unirea Sânnicolau Mare - CS H&V Piteşti


Clasament:
1. HCM Făgăraş 12 puncte
2. Extrem Baia Mare 12 puncte
3. CSM Oradea 12 Puncte
4. HC Minaur Baia Mare 12 puncte
5. CS H&V Piteşti 8 puncte