Echipa orădeană de handbal CSM evoluează sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a XVIII-a din campionatul Ligii Naţionale, în compania formaţiei de pe locul II, HC Odorhei.

Misiunea elevilor antrenorului Sebastian Tudor, ocupanţi ai ultimei poziţii a ierarhiei, se anunţă extrem de dificilă în compania unui adversar care se luptă pentru titlul naţional. Meciul dintre CSM Oradea şi HC Odorhei este programat sâmbătă, de la ora 18, la Arena "Antonio Alexe" şi va fi condus de un cuplu de arbitri din Cluj, format din Badiu şi Barbu.

Publicul spectator orădean va avea ocazia să vadă la lucru, astfel, o echipa care luptă pentru prima poziţie a clasamentului, în timp ce CSM Oradea este resemnată cu gândul retrogradării.

Etapa a 18-a din primul eşalon handbalistic masculin al ţării a debutat vineri, când, Univ. Cluj s-a impus la Tg. Jiu, iar Steaua a dispus pe teren propriu de HC Minaur Baia Mare. Din jocurile de sâmbătă se remarcă duelul de la Reşiţa, dintre echipa locală UCM HC Caraş-Severin şi Ştiinţa Dedeman Bacău, două dintre fruntaşele clasamentului.


Clasament:

1. HCM Constanta 29 pct.
2. HC Odorhei 28 pct.
3. UCM HC Caras-Severin 27 pct.
4. Univ. Bucovina Suceava 22 pct.
5. Stiinta Mun. Dedeman Bacau 22 pct.
6. Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 21 pct.
7. Univ. Transilvania Cluj 20 pct.
8. CSM Satu Mare 19 pct.
9. Dinamo Municipal Brasov 14 pct.
10. CSM Bucuresti 12 pct.
11. HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare 9 pct.
12. CSA Steaua Bucuresti 8 pct.
13. Univ. Poli. Municipal Timisoara 6 pct.
14. CSM Oradea 1 pct.