Formaţia orădeană de handbal masculin CSM va disputa marţi, cu începere de la ora 17, la Arena "Antonio Alexe", partida cu Ştiinţa Municipal Bacău, rămasă restantă din cadrul etapei cu numărul 22 din Liga Naţională.

În urmă cu o săptămână şi jumătate, când era programată iniţial această confruntare, formaţia băcăuană a fost angrenată în cupele europene şi a cerut Federaţiei Române de Handbal amânarea jocului, lucru acceptat de oficilalii federali, ajungându-se astfel la o înţelegere cu conducătorii CSM-ului ca jocul să se dispute pe data de 10 mai, ora 17, la Arena "Antonio Alexe".

Dacă formaţia gazdă, CSM Oradea, nu mai are nicio miză în acest final de campionat, fiind deja virtual retrogradată, doar pentru palmares urmând a-şi apăra şansele în această dispută, de partea cealaltă, băcăuanii vin la Oradea cu scopul de a-şi asigura toate cele două puncte puse în joc.

Echipa Municipal Bacău luptă pentru accederea de la toamnă, din nou, într-o cupă europeană şi nu-şi permite să facă paşi greşiţi la Oradea.

Meciul dintre orădeni şi băcăuani va fi condus de cuplul de arbitri Barbu - Manfu, din Bucureşti.

În timp ce elevii antrenorului Sebastian Tudor, jucătorii echipei CSM Oradea, ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, oaspeţi de marţi ai bihorenilor se situează pe poziţia a 6-a, cu 30 de puncte.


Clasament:

1 HCM Constanta 43 pct
2 HC Odorhei 36 pct
3 Univ. Bucovina Suceava 34 pct
4 UCM HC Caras-Severin 33 pct
5 Univ. Transilvania Cluj 31 pct
6 Stiinta Mun. Dedeman Bacau 30 pct
7 Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 29 pct
8 CSM Satu Mare 26 pct
9 CSM Bucuresti 17 pct
10 Dinamo Municipal Brasov 16 pct
11 CSA Steaua Bucuresti 14 pct
12 Univ. Poli. Municipal Timisoara 13 pct
13 HC Minaur Stiinta CSM Baia Mare 9 pct
14 CSM Oradea 3 pct