Handbaliştii de la CSM Oradea îşi continuă nestingheriţi cursa pentru adjudecarea primului loc în clasamentul final al Seriei D din Divizia A, cel de-al doilea eşalon al ţării.

Duminică, în cadrul rundei a IV-a, orădenii au evoluat în deplasare, la Timişoara, pe terenul celor de la CSU Politehnica, pe care au reuşit să-i învingă cu scorul de 38-24, după ce şi la pauză conduceau clar, cu 21-9.

Aşa cum o arată şi scorul, jocul a fost controlat cu autoritate de elevii antrenorului George Tăutu, care au marcat cu generozitate în prima repriză.

Chiar dacă au mai redus motoarele după pauză, totuşi şi în repriza a doua cei de la CSM au înscris de 17 ori, mărindu-şi diferenţa până la final la 14 goluri, rezultat 38-24.

În urma acestui succes, CSM Oradea are patru victorii în patru etape şi cu 12 puncte s-a desprins la trei lungimi în fruntea clasamentului.

Orădenii sunt secondaţi în clasament de CS Universitatea Craiova, formaţie care, duminică, s-a impus, de asemenea, în deplasare, cu scorul de 36-25, pe terenul arădenilor de la HC Beldiman.

Şi în cealaltă partidă a etapei a IV-a din Seria D s-a consemnat tot o victorie a oaspeţilor, CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu impunându-se cu scorul de 22-19 în fieful celor de la Unirea Sânnicolau Mare.

Cea de-a şaptea echipă din serie, CNOPJ Timişoara, a avut liber în această rundă.

Clasament:
1. CSM Oradea 12 
2. CS Universitatea Craiova 9 
3. CSU Constantin Brancusi Tg. Jiu 6 
4. CS Unirea Sannicolau Mare  6 
5.  HC Beldiman Arad  1 
6. CSU Politehnica Timisoara  1 
7. CNOPJ Timisoara 0 

În etapa viitoare, CSM Oradea va juca pe teren propriu, la finele săptămânii, pe 13 octombrie, la Arena "Antonio Alexe", în compania arădenilor de la HC Beldiman.