Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au continuat victorioşi seria partidelor din noua ediţie a campionatului Diviziei A. În cadrul etapei a IV-a a Seriei B, sâmbătă, la Braşov, formaţia orădeană pregătită de antrenorul Sebastian Tudor a înregistrat o nouă victorie fără dubii, impunându-se pe terenul echipei HC Rom Cri cu scorul de 47-29.

Jocul, desfăşurat la Sala D.P. Colibaşi, a fost la discreţia orădenilor, care au construit un avantaj consistent pe parcursul primelor 30 minute, scorul la pauză fiind de 22-11 în favoarea lor.

În repriza secundă ofensiva CSM-ului a funcţionat şi mai bine, marcând încă de 25 ori.

La final, antrenorul Sebastian Tudor s-a declarat mulţumit de jocul echipei, subliniind ritmul alert al elevilor săi. "Faza a doua şi contraatacul au funcţionat mai bine decât până acum. Sperăm încet-încet să redevenim echipa din sezonul trecut, care câştiga toate meciurile", a declarat antrenorul orădean.

Tehnicianul orădean a aliniat echipa: Bistrean, Gale - portari; Al. Farcaş 10 goluri, Munea 2, Drăgan, Babici 4, R. Farcaş 3, Nemenco 3, Haiduc 4, Crăciun 1, Polocoşer 2, Amihăesi 11, Svoboda 2, Niţu 5.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea ajunge la un total de 9 din maximul posibil de 12 puncte în Serbia B a competiţiei.

Următorul joc al handbaliştilor se va desfăşura la Oradea, pe 11 octombrie, în compania formaţiei HCM Făgăraş. Meciul va avea loc de la ora 14, în deschiderea jocului internaţional de handbal feminin dintre reprezentativele României şi Rusiei.