Turneul de handbal masculin organizat de Clubul Sportiv Municipal Oradea în această săptămână la Arena Antonio Alexe şi care a reunit trei echipe, printre care şi formaţia orădeană CSM, a debutat marţi seară, când a fost programat primul joc.

S-au întâlnit în prima confruntare a triunghiularului CSM Oradea şi CSM Bucureşti, câştig de cauză având bucureştenii, o echipă de primă divizie, mult mai experimentată şi mai omogenă, care a reuşit să se impună la o diferenţă de zece goluri, cu scorul de 32-22.

Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii s-a văzut încă din prima repriză, când oaspeţii au început să conducă din ce în ce mai clar, la pauză având un avantaj de nouă goluri, scor 21-12.

CSM Oradea nu a mai reuşit acele jocuri bune din dubla cu Steaua, dar pentru jucătorii pregătiţi de antrenorul Sebastian Tudor a fost un joc în compania unui adversar bun de prima ligă, în faţa cărora şi-au putut testa cu adevărat calităţile.

Principalul marcator pentru CSM Oradea în acest joc a fost R. Farcaş, autor a 6 goluri, urmat de S. Babic, cu 4 reuşite, P. Nemenco şi Polocoşer, cu câte 3 goluri, Al. Farcaş, D. Munea, G. Haiduc, Crăciun, Svoboda şi R. Niţu, cu câte un gol. Au mai jucat pentru echipa orădeană: portarii Bistrean, Gale şi Duma, şi jucătorii Szyilagy şi Suciu.

De partea cealaltă, de la CSM Bucureşti, principalii marcatori au fost: Sânceleanu, cu 6 goluri, K. Milos, cu 5, şi D. Krsto, cu 4 reuşite.

Miercuri, în cea de-a doua şi ultima zi a turneului, de la ora 11, CSM Oradea va întâlni HC Adrian Petrea Reşiţa, iar cu începere de la ora 18, CSM Bucureşti se va confrunta cu HC Adrian Petrea Bucureşti.