Handbaliştii orădeni ai echipei CSM au obţinut sâmbătă prima victorie din noua ediţie de campionat în Divizia A.

Evoluând în deplasare, la Timişoara, pe terenul celor de la Politehnica II, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus la o diferenţă de şapte goluri, cu scorul de 35-28, după ce la pauză conduceau cu şase goluri, scor 19-13.

Partida a fost controlată de la un capăt la celălalt de jucătorii orădeni, care s-au aflat în permanenţă la conducere, la un moment dat având un avantaj de zece goluri pe tabelă.

Antrenorul Sebastian Tudor a utilizat întregul lot de jucători, iar principalul marcator a fost Paul Nemenco, autor a 9 goluri.

"Am întâlnit o echipă modestă şi chiar dacă am utilizat întreg lotul avut la dispoziţie, nu am avut probleme în a ne impune", a declarat tehnicianul orădenilor.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are câte o victorie şi o înfrângere, însă ambele dispute din primele două etape ale noului sezon le-a susţinut în deplasare.

Primul joc pe teren propriu pe care handbaliştii orădeni îl vor disputa în noua ediţie a campionatului Diviziei A, Seria B, va avea loc duminică, 28 septembrie, cu începere de la ora 13, în etapa a III-a. Atunci, bihorenii vor primi replica echipei CSM Satu Mare. Apoi CSM va juca la Braşov cu formaţia locală HC Rom Cri, pe data de 4 octombrie, urmând ca în etapa a V-a, roş-albaştrii să primească vizita echipei HCM Făgăraş, într-o partidă programată pe data de 11 octombrie.