Handbaliştii orădeni ai echipei CSM au câştigat sâmbătă fără ca să joace în cadrul etapei a V-a a campionatului Diviziei A, Seria B. Aceasta fiindcă formaţia oaspete, HCM Făgăraş a decis să nu se mai prezinte la meci. Astfel, conform regulamentului, rezultatul a fost stabilit la "masa verde", scor 10-0 pentru CSM.

Echipa din Făgăraş, care în ediţiile trecute de campionat se lupta la primele locuri, trece în prezent printr-o situaţie nu tocmai plăcută din punct de vedere financiar şi a preferat să nu mai facă deplasarea până la Oradea, având în vedere că întâlnea un adversar foarte redutabil şi astfel a economisit anumiţi bani, aferenţi deplasării. Braşovenii au anunţat, în acest fel, şi Federaţia că nu se vor mai prezenta la partida de la Oradea.

Deşi a obţinut o victorie fără ca să dispute meciul, antrenorul orădenilor, Sebastian Tudor, are şi motive de nemulţumire. "Cei din Făgăraş ne-au anunţat atât pe noi cât şi federaţia că nu vor veni la Oradea deoarece nu-i interesează acest meci, diferenţa de valoare dintre cele două echipe fiind prea mare şi în condiţiile în care bugetul este limitat, ei preferă să joace meciurile cu formaţii de acelaşi nivel cu al lor. Faptul că noi nu am jucat în acest week-end nu e tocmai bun pentru noi, pentru că ne scoate un pic din joc. Am avut o victorie clară la Braşov etapa trecută şi eram din ce în ce mai implicaţi. Sperăm însă că deşi am stat o etapă, aceasta nu va afecta evoluţia ulterioară a echipei", a declarat tehnicianul Tudor.

Următorul joc al orădenilor va avea loc miercuri,15 octombrie, în deplasare cu HCM Sighişoara. Apoi, sâmbătă, este programat jocul din etapa a VII-a, pe teren propriu cu Unit Alba Iulia.