Handbaliştii de la CSM Oradea au suferit sâmbătă, la Satu Mare, cea de-a treia înfrângere din actuala ediţie de campionat a Diviziei A. Elevii antrenorului Sebastian Tudor au cedat cu scorul de 29-32 jocul disputat în compania localnicilor de la CSM.

Meciul, programat în cadrul etapei a XVI-a a Seriei B, s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, cu o echipă gazdă foarte motivată şi, din păcate, cea orădeană, ceva mai relaxată.

În prima repriză, bihorenii au început ceva mai bine, conducând cu 4-1, după care au fost egalaţi la 5, iar în continuare s-a mers cu avantaj de câte unul – două goluri de partea oaspeţilor, egalitate sau chiar cu un avantaj de un gol pentru sătmăreni. Totuşi, scorul la pauză a fost favorabil cu două goluri orădenilor, care au intrat la vestiare cu scorul de 15-13.

În partea a doua situaţia s-a schimbat, gazdele trecând la conducere, pe fondul unei anumite relaxări a orădenilor şi a unei motivaţii în plus a sătmărenilor. În acest fel, în minutul 45 echipa gazdă a condus chiar cu şase goluri, scor 25-19, însă până la final CSM Oradea s-a mai apropiat pe tabelă, scorul final consemnând o victorie la o diferenţă de trei goluri pentru echipa CSM Satu Mare, 32-29.

Deşi înfrângerea nu afectează poziţia secundă în clasament pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor, tehnicianul orădean s-a arătat, la finalul disputei, nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. „Sunt supărat pentru atitudinea echipei, care s-a prezentat ceva mai relaxată la joc, nu ne-a mers nimic, nici apărare şi nici atacul, iar cu doar două intervenţii ale portarilor nu poţi să emiţi pretenţii”, a declarat Sebastian Tudor.

Principalii marcatori din formaţia bihoreană au fost la această confruntare Silvian Amihăesi, autor a 7 goluri, şi Georgel Haiduc, cu 6 reuşite.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 13 victorii şi 3 înfrângeri, menţinându-se pe locul al II-lea în clasamentul seriei. La rândul ei, formaţia din Satu Mare a ajuns la 12 victorii şi are  4 înfrângeri, menţinându-se pe locul al III-lea.

Următorul meci pentru orădeni este programat pe teren propriu, sâmbătă, 7 martie, de la ora 16, când CSM va primi vizita echipei HC Rom Cri Braşov, ocupanta locului al X-lea.