Echipa de handbal CSM Oradea debutează duminică în noul sezon competiţional al Diviziei A. Astfel, elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu vor susţine primul joc din ediţia 2017-2018 a celui de-al doilea eşalon pe teren propriu cu formaţia CS Minaur II Baia Mare.

Meciul este programat la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 16, iar cu această ocazie, clubul orădean va prezenta şi lotul de jucători pentru noul sezon. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Astfel, după un presezon în cadrul căruia a disputat un număr important de jocuri de verificare, având posibilitatea de a-şi măsura potenţialul cu echipe din ţara vecină, grupări din primul eşalon al României, respectiv cu rivale din Divizia A, formaţia orădeană a ajuns acum la ora primului examen oficial. Acesta se va consemna în compania unei reprezentante importante a handbalului românesc. Chiar dacă este echipa a II-a a ceor de la Minaur, formaţia băimăreană rămână un adversar solid, după cum a precizat şi antrenorul Sebastian Tudor.

De menţionat că în ediţia 2017-2018 a Seriei B din cadrul Diviziei A participă un număr de 11 echipe.