Handbaliştii de la CSM Oradea revin pe teren propriu, în Arena "Antonio Alexe", şi vineri, de la ora 16, vor primi replica celor de la CSM Satu Mare.

Meciul contează pentru etapa a X-a, penultima a turului de campionat din Divizia A şi va aduce la Oradea în faţa gazdelor de la CSM, o formaţia care anul trecut a evoluat în primul eşalon.

Se vor întâlni echipele de pe primul loc, CSM Oradea, cu 27 de puncte, şi locul V, CSM Satu Mare, cu 18 puncte.

Este ultimul meci de pe teren propriu pentru orădeni, care doresc să-şi încheie evoluţia în faţa propriilor suporteri tot cu o victorie, aşa cum au făcut-o de fiecare dată în actuala ediţie de campionat.

De fapt, elevii antrenorului Sebastian Tudor au numai victorii la activ în actuala stagiune, fiind singura echipă neînvinsă în campionat.

Dacă handbaliştii de la CSM Oradea vin după o victorie la zece goluri repurtată la Baia Mare în faţa celor de la Extrem, în schimb, sătmărenii vin după un eşec suferit pe teren propriu la cinci goluri, în faţa celor de la HCM Făgăraş.

Intrarea spectatorilor la sală este liberă, iar având în vedere că este şi Sfântul Nicolae, în pauza jocului, clubul gazdă va organiza un concurs de aruncări de la 7 metri pentru copii, cu premii.