După victoria de la Timișoara, de duminică, formația de handbal masculin CSM Oradea revine pe teren propriu și sâmbătă, de la ora 12.30, va primi replica echipei HCM Sighișoara, într-un meci ce va conta pentru etapa a XI-a din Serbia B a Diviziei A.

Jocul este programat la Arena Antonio Alexe și se anunță destul de echilibrat, deși formația pregătită de antrenorul Sebastian Tudor are o serie de două victorii consecutive și un bilanț general de 4-14 cu care împarte locurile 6-9.

Adversara de sâmbătă va fi una dintre vecinele de clasament, de pe locul al VII-lea, HCM Sighișoara, formație ce se prezintă la Oradea după succesul repurtat asupra Universității Craiova, cu scorul de 32-29.

Antrenorul orădean își dorește neapărat o victorie în acest joc, pentru a mai urca în clasament. Meciul va fi însă penultimul de pe teren propriu din turul campionatului pentru. Astfel, un succes i-ar ajuta pe bihoreni să-și consolideze poziția în clasament sau chiar să-și continue ascensiunea în ierarhia generală.

Ca de obicei, intrarea la acest meci va fi liberă.


Programul etapei a XI-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin:

Sâmbătă:

Ora 12:00 Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov

Ora 12:30 CSM Oradea – HCM Sighișoara

Duminică:

Ora 11:00 CNE Sighișoara – Academia Minaur Baia Mare

Ora 16:00 HC Sibiu – HC Argeș Pitești

Ora 17:00 ACS Muhlbach Sebeș – CSM Satu Mare

CSM Făgăraș stă.