După victoria de luni, de pe teren propriu, repurtată luni, la Sala LPS Bihorul, în compania formaţiei CSS Sighişoara, formaţia orădeană de handbal masculin CSM îşi continuă în acest week-end parcursul din campionatul Diviziei A, Seria B, cu un nou joc programat pe teren propriu.

Astfel, vineri, cu începere de la ora 12, elevii antrenorului Sebastian Tudor vor primi replica oltenilor de la Universitatea Craiova. Meciul va avea loc la Marghita, întrucât Arena "Antonio Alexe" din Oradea este ocupată în acest week-end cu întrecerile Campionatului European de Karate Kyokushin.

Aflaţi în postura de lideri ai clasamentului, cu punctaj maxim, după primele şapte etape, jucătorii orădeni pornesc favoriţi clari şi-n acest joc, ce la va aduce în faţă ocupanta locului VII.

"Şintim a opta victorie care să ne menţină cu punctaj maxim în clasament şi sperăm să facem un spectacol agreabil pentru publicul din Marghita", a declarat antrenorul Sebastian Tudor.

Tehnicianul orădean se confruntă cu două indisponibilităţi înaintea disputei, Babici şi Drăgan neputând fi utilizaţi.

În alte partide ale etapei a VIII-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, Universitatea Cluj se va confrunta cu HC Sibiu, iar Naţional Sighişoara cu CSM Satu Mare.