După întreruperea campionatului, Divizia A la handbal masculin se reia în acest sfârşit de săptămână, când sunt programate jocurile etapei a IX-a. În cadrul acestei runde, în Seria B, echipa orădeană CSM primeşte vizita formaţiei HC Argeş Piteşti.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Sebastian Tudor vin după un joc amical disputat la Cluj în perioada în care nu au fost programate jocuri oficiale. Orădenii s-au impus în faţa Universităţii, cu 32-30, însă nu uită faptul că în ultima partidă oficială, ei au pierdut la Baia Mare, pe terenul celor de la Academia Minaur, cu scorul de 27-35, fapt ce-i determină să abordeze mult mai motivaţi jocul cu piteştenii şi să încerce reabilitarea în campionat.

Până acum în Seria B a campionatului Diviziei A, CSM Oradea are două victorii şi un rezultat de egalitate, situându-se pe locul 11 în clasamentul seriei. În schimb, argeşenii au două victorii şi trei rezultate de egalitate şi se clasează pe poziţia a 10-a înaintea meciului de la Oradea.

Partida CSM Oradea – HC Argeş Piteşti va fi arbitrată de cuplul maramureşean A. Gherman – A. Moldovan şi se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, duminică, cu începere de la ora 12. Intrarea spectatorilor este liberă.

Etapa a IX-a a început în 29 octombrie, când a fost programat primul joc, Universitatea Cluj – Academia Minaur Baia Mare, scor 30-28, iar luni, 2 noiembrie, s-a desfăşurat  doua partidă, HC Sibiu – CNE Sighişoara, scor 44-29. Celelalte meciuri au loc duminică, 15 noiembrie, între acestea şi un duel care se anunţă mai interesant, CSM Făgăraş – CNOT Braşov.

 

Mihai Anghel