În primul meci pe care l-au disputat pe teren propriu în noul sezon, handbaliştii orădeni ai echipei CSM au obţinut şi prima victorie. Elevii antrenorului Sebastian Tudor au primit duminică, la Arena Antonio Alexe, replica celor de la ACS Muhlbach Sebeş, o echipă care le-a dat multe bătăi de cap, jocul fiind foarte echilibrat până în final. Cu toate acestea CSM s-a impus la o diferenţă de trei goluri, cu 30-27.

Primul gol a fost marcat de Haiduc de la gazde, însă ospeţii au revenit şi au preluat conducerea cu 3-2. De aici echipa din Sebeş s-a aflat mai tot timpul la conducere până pe finalul primei reprize, când după ce jucătorii bihoreni au egalat au şi preluat conducerea şi au intrat la vestiare cu un gol avans, 14-13.

Partea a doua a fost la fel de echilibrată, cele două combatante conducând pe rând pe tabela de marcaj, cu câte un gol, maxim două, doar în final, CSM Oradea s-a desprins, pe fondul unor greşeli ale oaspeţilor şi după o recuperare a lui Haiduc. În acest fel, jucătorii de la CSM au reuşit să-şi apropie o victorie la trei goluri, scor 30-27, mai clară decât raportul forţelor din teren pe întreaga durată a jocului.

"În continuare mai avem de muncit la faza ofensivă, unde din păcate avem probleme, pentru că lotul este schimbat, după cum se ştie şi am adus jucători noi care nu prea se integrează, nu se mulează după stilul nostru de joc, pe faza a doua, contraatac", a declarat, după meci, antrenorul formaţiei CSM Oradea, Sebastian Tudor.

Golurile echipei orădene au fost marcate de R. Niţu 9, Haiduc 8, Munea 6, Păuna 4, Crăciun 2 şi R. Radu 1. De la oaspeţi s-a remarcat în special Adrian Ţone, autor a 9 goluri. În etapa viitoare, CSM Oradea va juca pe terenul formaţiei SCM U Craiova.

Rezultate consemnate în etapa a 2-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin:

Academia Minaur Baia Mare - HCM Sighişoara 30-28 (15-11)

"U" Cluj-Napoca - CSM Făgăraş 18-26 (8-12)

HC Sibiu - CSM Satu Mare 28-24 (14-9)

HC Argeş Piteşti - "Poli" 2 Timişoara 33-19 (16-6)

CNE Sighişoara - CSU Braşov 29-37 (13-16)    

SCM "U" Craiova a stat.