Handbaliştii de la CSM Oradea au repurtat duminică o nouă victorie clară. Deşi au jucat în deplasare, la Baia Mare, pe terenul celor de la Extrem, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus la o diferenţă de zece goluri, cu scorul de 36-26.

Handbaliştii de la CSM Oradea au realizat din nou un joc bun şi, fără să forţeze, s-au impus în faţa mai tinerilor colegi de la Extrem Baia Mare, aflaţi pe locul VIII, după ce şi la pauză aveau un avantaj bun, de şapte goluri, scor 18-11.

Jocul nu a avut istoric, oaspeţii fiind la cârma partidei de la început până la sfârşit, iar antrenorul Sebastian Tudor a rulat întreg lotul de jucători.

Principalul marcator al orădenilor în acest meci a Alex Farcaş, autor a 13 goluri, urmat fiind de Silviu Amihăiesei, cu 6 goluri, şi de Georgică Cântec, cu 4 reuşite. "A fost un meci în care am controlat cu autoritate disputa. Am rulat întregul lot de jucători şi am adăugat o nou victorie în clasament", a declarat, după joc, antrenorul bihorenilor, Sebastian Tudor.

Prin acest succes, jucătorii de la CSM au obţinut a noua victorie, din tot atâtea jocuri disputate în actuala ediţie a Diviziei A. Astfel, orădenii au punctaj maxim şi şi-au consolidat prima poziţie a clasamentului în Seria B a eşalonului secund, fiind marii favoriţi la promovare.

În următoarea etapă, pe 6 decembrie, orădenii vor primi pe teren propriu replica celor de la CSM Satu Mare.