Handbaliştii orădeni ai echipei CSM şi-au continuat parcursul fără greşeală în actuala ediţie a campionatului Diviziei A, Seria B.

Evoluând sâmbătă la Satu Mare, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus la limită, cu scorul de 30-29, în faţa formaţiei locale CSM Satu Mare, într-un meci ce a contat pentru etapa a XIX-a, penultima a competiţiei.

Partida, desfăşurată în avans faţă de celelalte meciuri ale rundei, a consemnat o primă repriză foarte bună a orădenilor, care în primele 30 de minute au marcat 16 goluri şi au primit doar 12.

În repriza secundă, bihorenii s-au mai relaxat însă şi au permis adversarului să se apropie pe tabelă, dar doar până la un gol, astfel că rezultatul final a fost 30-29, ceea ce constituie a 19-a victorie, din tot atâtea posibile, pentru orădeni, care au avut un tur de forţă în acest sezon, cu o etapă înainte de finalul campionatului având punctaj maxim.

Handbaliştii orădeni de la CSM sunt virtual promovaţi în prima ligă, dar încă nu se ştie dacă vor avea susţinerea necesară pentru a putea evolua de la toamnă în Liga Naţională.

Într-o altă partidă desfăşurată în devans din cadrul etapei a XXI-a Seriei B, Academia de Handbal Minaur Baia Mare a învins Naţional Sighişoara, cu scorul de 26-25.

În ultima etapă a campionatului, duminică, 25 mai, CSM Oradea va evolua pe teren propriu, cu HC Sibiu.