În vederea noului sezon competiţional, echipa orădeană de handbal masculin CSM susţine în această perioadă un stagiu de pregătire centralizată la Stâna de Vale. În sezonul 2014-2015, CSM Oradea va juca tot în Divizia A, deşi în acest an a obţinut pe teren promovarea în Liga Naţională.

Antrenorul Sebastian Tudor are la dispoziţie în cantonament 16 jucători, care în această perioadă se axează pe pregătirea fizică generală. Lotul de jucători al echipei CSM Oradea din cantonament este: Marius Bistrean şi George Duma - portari; Paul Nemenco, Georgel Haiduc (18 ani, venit de la Minaur Baia Mare), Sebastian Polocoşer (venit de la U Transilvania Cluj-Napoca), Cristian Suciu (venit de la Sebeş), Răzvan Niţu (de la U Craiova), Stelian Babici, Răzvan Radu, Alin Drăgan, Alexandru Farcaş, Angelo Svoboda (de la Minaur Baia Mare), Cătălin Crăciun (de la Minaur Baia Mare), Răzvan Farcaş şi Szilágyi Eduard.

Nu e prezent portarul Cristian Gale, care nu este încă refăcut după o intervenţie chirurgicală.

Cantonamentul handbaliştilor orădeni la Stâna de Vale se va încheia vineri, 1 august, după care se va reveni la Oradea, unde se va trece la antrenamentele specifice şi jocurile de verificare.