Formaţia orădeană de handbal masculin CSM şi-a aflat programul competiţional din noua ediţie a Diviziei A, care va debuta în acest sfârşit de săptămână. Astfel, jucătorii orădeni, conduşi de pe bancă de antrenorul Sebastian Tudor, vor debuta în noul sezon duminică, 6 septembrie, pe terenul echipei CSM Făgăraş. Meciul va conta pentru prima etapă din Seria B a campionatului.

În etapa a doua, pe data de 13 septembrie, handbaliştii de la CSM vor susţine şi primul joc pe teren propriu, în compania celor de la ACS Mulhbach Sebeş.

Apoi, în rundele viitoare, pe data de 20 septembrie, în etapa a III-a, echipa antrenată de Sebastian Tudor va întâlni Universitatea Craiova, în deplasare, pe 4 octombrie, va juca din nou acasă, cu U Cluj, pe 11 octombrie va servi replica celor de la HC Sibiu, în deplasare, pe 18 octombrie se va confrunta pe teren propriu cu CNE Sighişoara, iar pe data de 25 octombrie va evolua pe terenul celor de la Academia Minaur Baia Mare.

Iată şi programul jocurilor din ultimele două luni ale anului: cu HC Argeş Piteşti (acasă, pe 15 noiembrie), cu CSU Poli Timişoara (în deplasare, pe 22 noiembrie), cu HCM Sighişoara (acasă, pe 29 noiembrie), cu CNOT Braşov (în deplasare, pe 6 decembrie) şi cu CSM Satu Mare (acasă, pe 13 decembrie).

De precizat că pe data de 27 septembrie, handbaliştii de la CSM Oradea vor avea etapă liberă, datorită numărului impar de echipe din Seria B.