Profitând de întreruperea campionatului, echipa orădeană de handbal masculin CSM s-a deplasat joi la Cluj Napoca, unde a disputat un joc amical în compania formaţiei locale Universitatea, colegă de serie în Divizia A.

După ce în campionat clujenii s-au impus la Oradea, de această dată, elevii antrenorului Sebastian Tudor şi-au luat revanşa şi au făcut-o într-un mod clar, după ce au condus de la început şi până la sfârşit, câştigând jocul cu scorul de 32-30.

După o evoluţie bună, la pauză orădenii conduceau cu scorul de 18-13, iar mai apoi, în repriza secundă s-au distanţat şi mai tare, conducând în minutul 40 chiar cu 8 goluri.

De precizat că antrenorul Sebastian Tudor nu a putut deplasa la acest joc decât nouă jucători de câmp, pentru că, din cauza problemelor medicale, Cătălin Crăciun, Răzvan Niţu şi Alin Drăgan au rămas acasă.

"Această evoluţie şi acest rezultat ne dă un moral bun pentru noi în perspectiva următorului joc din campionat, cu HC Argeş, din 15 noiembrie, de pe teren propriu. Este o victorie frumoasă, chiar dacă a fost obţinută într-un amical, cu atât mai mult cu cât ne-am deplasat doar cu 9 jucători de câmp", a declarat antrenorul orădean Sebastian Tudor, care l-a remarcat la final pe portarul Dragoş Nedelcu, dar şi "întreg lotul, pentru spiritul de luptători" avut.

Principalul marcator pentru CSM în această partidă a fost Georgel Haiduc, autor a 7 goluri. L-au urmat Devid Munea şi Zsolt Steiner, cu câte 6 goluri, precum şi Angelo Svoboda, autor a 4 goluri în acest meci.

"Exact aşa cum am declarat la începutul sezonului, cuvântul cheie este răbdarea cu echipa noastră, după ce în vară ne-au plecat mai mulţi jucători. Echipa creşte de la o săptămână la alta şi sperăm ca până la încheierea actualei ediţii de campionat să fim cât mai sus în clasament", a mai declarat, pentru Bihoreanul, antrenorul echipei CSM, Sebastian Tudor.