Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut o nouă victorie în cadrul campionatului Diviziei A, Seria B. Evoluând în deplasare, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus duminică la Craiova, cu scorul de 37-25(18-12), în faţa localnicilor de la CS Universitatea Craiova.

Meciul, care a contat pentru etapa cu numărul 19, a fost controlat de orădeni, care după prima repriză conduceau deja cu şase goluri diferenţă, scor 18-12.

Dorind să-şi continue cursa solitară, fără să cedeze vreun punct în actuala ediţie de campionat, echipa orădeană şi-a dublat avantajul în partea a doua, când au marcat 19 goluri şi au primit 13.

Principalii marcatori ai formaţiei orădene au fost în acest joc fraţii Farcaş: Alexandru, autor a 7 goluri, şi Răzvan, cu 6 goluri marcate.

"Jucătorii noştri şi-au respectat blazonul şi de această dată, au reuşit să impună clar pe terenul unei formaţii greu de învins. Noi însă am condus şi la 14 goluri, cu scorul de 28-14, în repriza a doua. Ne menţinem în continuare neînvinşi şi ne propunem să câştigăm seria cu punctaj maxim, numai victorii", a declarat antrenorul echipei CSM Oradea, Sebastian Tudor.

În alte partide ale etapei a XIX-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, HC Voinţa Savin Due Sebeş a dispus cu 33-21 de CSS Sighişoara, HC Argeş s-a impus la Baia Mare, pe terenul celor de la ACS Academia de Handbal Minaur cu scorul de 42-23, iar CS Universitatea Transilvania Cluj a câştigat la Sibiu, cu scorul de 37-31.

În clasament, CSM Oradea ocupă detaşat primul loc al seriei, cu punctaj maxim, secondată fiind de HC Argeş şi Voinţa Sebeş.

În etapa viitoare, duminică, 4 mai, CSM Oradea va avea liber.