După victoria clară de la Făgăraş, echipa de handbal masculin CSM Oradea se reîntoarce pe teren propriu şi, sâmbătă, va juca împotriva echipei HC Argeş Piteşti. Meciul care va conta pentru etapa a XVII-a din Seria B a Diviziei A, va avea loc în Arena "Antonio Alexe", cu începere de la ora 13.

Handbaliştii orădeni vin după o serie foarte bună de jocuri, câştigând toate partidele pe care le-au disputat până acum în retur. Forma foarte bună a sportivilor pregătiţi de antrenorul Sebastian Tudor s-a materializat cel mai bine sâmbăta trecută, când aceştia s-au impus extrem de clar, cu 36-22 în deplasare, în faţa unei echipe dificile pe teren propriu, HC Făgăraş.

De această dată, handbaliştii de la CSM Oradea vor primi vizita echipei situate pe locul III, HC Argeş, o altă formaţie care se anunţă foarte incomodă. "Este o echipă redutabilă, care a izbutit să facă egal pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, dar noi sperăm să ne continuăm seria victoriilor. Dorim să le oferim şi suporterilor noştri, aşa puţini cum sunt, un meci de bună calitate", a declarat antrenorul orădenilor, Sebastian Tudor.

La acest meci, spectatorii vor putea participa, în pauză, la un concurs de lovituri de la şapte metri, dotat cu premii-surpriză.