Echipa orădeană de handbal masculin CSM a obţinut o victorie la 4 goluri diferenţă, sâmbătă, în Arena "Antonio Alexe", în faţa formaţiei CSM Satu Mare.

Meciul a contat pentru etapa a doua a returului Seriei B din Divizia A şi s-a încheiat cu scorul 27-23 pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor, după ce la pauză aceştia conduceau cu 15-13.

Handbaliştii orădeni au fost "vioara întâi", dominând jocul pe tot parcursul lui şi obţinând o victorie incontestabilă în faţa unei echipe care vine din prima ligă, sătmărenii fiind retrogradaţi în sezonul trecut din Liga Naţională.

"Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Nu am avut probleme şi am condus în permanenţă. În repriza secundă ne-am distanţat, chiar dacă oaspeţii s-au apropiat la un moment dat la două goluri diferenţă. Mă bucur că băieţii joacă bine, chiar dacă echipa abordează returul după măsurile de austeritate luate de conducerea clubului, care au dus la diminuarea bugetului şi la reducerea lotului", a declarat, la final tehnicianul orădean Sebastian Tudor.

Pentru CSM Oradea în acest joc au evoluat: Tcaciuc, Gale - portari; Al. Farcaş 9 goluri marcate, Scripnic 5, R. Farcaş 3, Avram 3, Stoica 2, Radu 2, Macovei 1, Sava 1, David 1, Papuc.

În etapa următoare, pe 9 martie, handbaliştii de la CSM Oradea vor evolua la Craiova, în compania formaţiei locale Universitatea.