CSM Oradea a început bine jocul de pe teren propriu desfăşurat sâmbătă seară la Arena Antonio Alexe în compania formaţiei bucureştene CSM şi s-a instalat la conducerea jocului graţie unei evoluţii fără greşeală în compartimentul defensiv în primele 10 minute ale partidei.

Astfel, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au aflat la conducere în prima repriză, încheind primele 30 de minute de joc în avantaj, cu 16-15. După pauză, însă, handbaliştii orădeni au lăsat garda jos şi, pe fondul greşelilor individuale, au cedat iniţiativa, fiind depăşiţi şi pe tabela de marcaj de formaţia bucureşteană, mult mai motivată în mitanul secund.

CSM Oradea a reuşit totuşi să revină în minutul 47, când a condus cu scorul de 27-26, însă de aici totul s-a năruit. Formaţia bucureşteană a punctat de două ori, preluând conducerea pe care până la final nu a mai cedat-o şi s-a distanţat pe tabela de marcaj, astfel că a încheiat victorioasă această partidă cu scorul de 34 la 31.

Echipa orădeană rămâne astfel cu o singură victorie acumulată în 24 de etape din actuala ediţie de campionat a Ligii Naţionale şi cu un singur rezultat de egalitate.

Principalii marcatori în meciul de sâmbătă seară au fost Danenfeld, cu 6 goluri, Mazilu cu 5, Lela, Alexandru Farcaş şi Ferencz, cu câte 4 goluri, de la CSM Oradea, respectiv Ionuţ Georgescu, cu 7 goluri, Pătru cu 5, Mironescu şi Savenko, cu câte 4 goluri, de la CSM Bucureşti.

Într-o altă confruntare a etapei a 24-a din primul eşalon hanbalistic masculin al ţării, la Bucureşti, Steau a fost învinsă de campiona en-titre HCM Constanţa cu scorul de 38 la 32, care şi-a asigurat astfel şi matematic un nou titlu naţional.

CSM Oradea va disputa marţi, de la ora 17, la Arena Antonio Alexe, partida restantă cu Ştiinţa Municipal Bacău, din cadrul etapei a 22-a.