După pregătirile in această iarnă, handbaliştii orădeni de la CSM sunt gata acum de returul campionatului Diviziei A, Seria Vest.

Primul joc din partea a doua a competiţiei pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor este programat duminică, la Baia Mare, unde vor întâlni formaţia Academia de Handbal Minaur din localitate, una dintre codaşele clasamentului. Partida va conta pentru runda a XII-a.

Jucătorii orădeni, care au avut un tur de campionat de excepţie, obţinând 11 victorii din tot atâtea partide disputate, sunt favoriţii cerţi ai întâlnirii. "Mergem la Baia Mare hotărâţi să câştigăm la o diferenţă lejeră. Au existat unele probleme cu Cântec şi Macovei dar până la ora jocului vor fi rezolvate" a declarat antrenorul Sebastian Tudor.

Tehnicianul orădean speră să obţină cu echipa sa "un retur la fel de bun ca şi turul". Primul examen mai serios pentru handbaliştii orădeni va avea loc în cadrul etapei următoare, când la Oradea va veni formaţia HC Sebeş, ocupanta poziţiei a doua a clasamentului şi una dintre pretendentele la promovare.