Handbaliştii de la CSM Oradea au terminat la egalitate cel de-al doilea joc pe care l-au disputat la turneul amical din această săptămână de la Arena Antonio Alexe.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor au întâlnit miercuri formaţia HC Adrian Petrea, urmaşa echipei de top UCM Reşiţa, formaţie care se află acum în eşalonul secund, dar se numără printre principalele favorite la promovare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 25-25, după ce la pauză reşiţenii conduceau cu 14-12.

Prima repriză a avut-o la conducere pe formaţia oaspete, care s-a aflat în avantaj pe parcursul jocului, terminând în avantaj primele 30 de minute, cu scorul de 14-12.

În partea secundă a confruntării situaţia s-a schimbat, orădenii preluând iniţiativa şi trecând ei la conducere pe tabela de marcaj, la un moment dat chiar şi cu 3-4 goluri. Jocul s-a încheiat însă la egalitate, după ce pe finalul disputei reşiţenii au echilibrat jocul.

Principalul marcator al echipei CSM Oradea în acest meci a fost Stelian Babici, autor a 5 goluri. Iată însă echipa pe care s-a bazat antrenorul Sebastian Tudor la această confruntare: Gale şi Bistrean - portari; P. Nemenco 1 gol, Babici 5, Szilágyi, R. Farcaş 1, Al. Farcaş 3, Munea 4, Drăgan, Haiduc 3, Crăciun 1, Svoboda, Niţu 2, Suciu 2, Duma şi Polocoşer 2.

Cu toate că a obţinut un rezultat bun, antrenorul echipei CSM Oradea, Sebastian Tudor s-a declarat la final nemulţumit de anumite aspecte în jocul elevilor săi. "Nu mă nemulţumeşte egalul, ci faptul că jucătorii nu au respectat ceea ce am stabilit la cele două time-out-uri pe care le-am solicitat în final. Una peste alta, suntem abia la începutul pregătirilor şi avem nevoie de timp pentru a integra cei nouă jucători noi, pe care i-am transferat în această vară. Ca urmare, nu vom mai juca niciun meci timp de opt-nouă zile, perioadă în care ne vom antrena cu asiduitate", a declarat antrenorul.