CSM Oradea îşi pune mari speranţe în meciul pe care urmează să-l dispute joi în confruntarea cu CSM Satu Mare. Fără nicio victorie la activ, orădenii sunt conştienţi că, până la încheierea turului, mai au şanse de a obţine rezultate favorabile doar în meciurile cu CSM Satu Mare şi CSM Bucureşti. Celelalte adversare sunt practic imbatabile pentru echipa orădeană.

"Am profitat de pauza competiţională pentru a putea pregăti acest meci. Dacă l-am pierdut pe Iştoc, operat la umărul braţului de aruncare, în schimb îi avem apţi de joc pe fraţii Farcaş care vor putea evolua la capacitate maximă în acest meci. Dacă vom învinge joi, în zilele următoare vom face un transfer important pe postul de inter dreapta, pentru a încerca victoria şi în meciul cu CSM Bucureşti, rezultat care ne-ar creşte şansele de a rămâne în Liga Naţională" a declarat antrenorul echipei CSM Oradea, Sebi Tudor.

Echipa din Satu Mare are 6 puncte în clasament şi se anunţă un adversar incomod, dar nu şi invincibil. Din lotul sătmărenilor fac parte şi patru jucători care au evoluat la Oradea.

Este vorba despre Liberţ, Munea, Mateiaş şi Oşvat. Lor li se adaugă un ungur şi un sârb care fac din CSM Satu Mare o echipă capabilă de rezultate surpriză, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul cu Dedeman Bacău, pe care l-au câştigat.