Deşi trebuia să susţină două jocuri de verificare în Ungaria, sâmbătă şi duminică, la Kecsemet, cu echipa locală, formaţia orădeană de handbal masculin CSM nu a mai făcut până la urmă deplasarea, marea majoritate a jucătorilor antrenaţi de Sebastian Tudor acuzând stări gripale.

Tehnicianul orădean a dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii săi înaintea primei confruntări oficiale din noul an, restanţa cu HCM Constanţa, campioana României, programată pentru data de 16 februarie, pe teren propriu.

Cei mai afectaţi de problemele de sănătate au fost internaţionalii de tineret Georgian Cântec şi Silviu Amihăiesei, care se estimează ca pe miercuri să revină la antrenamentele normale ale echipei. De altfel, toţi ceilalţi coechipieri îşi reintră în programul normal de pregătire al CSM-ului.

Până la jocul cu echipa constănţeană, handbaliştii orădeni se vor pregăti pe plan local, la "Arena Antonio Alexe", unde vor susţine câte două antrenamente zilnic.

Antrenorul Sebastian Tudor nu este prea afectat de aceste probleme medicale care au apărut la echipă, menţionând că jocurile cu Braşovul sau Timişoara vor fi importante pentru echipa sa, nu confruntarea cu echipa campioană, unde şansele de victorie sunt minuscule.