Handbaliştii de la CSM Oradea îşi vor încheia evoluţia din actuala ediţie a campionatului Diviziei A Seria B, sâmbătă, când, de la ora 16, vor întâlni liderul clasamentului, HC Minaur Baia Mare.

Meciul, care contează pentru ultima etapă a campionatului, va avea loc în Arena "Antonio Alexe" şi va opune primele două clasate.

Dacă Minaur este deja virtual câştigătoare a seriei şi deja promovată în Liga Naţională, în schimb, echipa orădeană încă nu este sigură de locul II. Pentru a-şi consolida această poziţie, elevii antrenorului Sebastian Tudor au nevoie numai să nu piardă acest joc, în rest egalul şi victoria în menţin pe locul secund, loc care însă nu mai duce spre eşalonul superior sau spre baraj.

Astfel, miza în acest derby al campionatului rămâne doar orgoliul şi blazonul celor două formaţii.

Întrucât este un joc care opune cele mai bune echipe ale seriei, se anunţă un joc disputat, atractiv şi din punctul de vedere al spectacolului.

Meciul va fi arbitrat de cuplul Botez - Guţu din Arad.

Etapa a XX-a şi-a desfăşurat până în prezent o partidă, Naţional Sighişoara a dispus clar de Unirea Sânnicolau Mare, cu 51-25.

Un joc este decis la masa verde, scor 10-0 pentru Extrem Baia Mare, în disputa cu CSM Bistriţa, echipa bistriţeană fiind retrasă din campionat.
În celelalte două partide adversare vor fi HCM Făgăraş cu Universitatea Craiova şi HC Argeş cu CSM Satu Mare.