CSM Oradea a pierdut cu 27-36 în disputa cu Energia Târgu Jiu de miercuri seară. O înfrângere normală având în vedere valoarea adversarei, echipă cu experienţă, participantă în Cupa Europeană la Handbal şi autoarea unei victorii în prima etapă împotriva Stelei.

Victoria gorjenilor s-a conturat în partea a doua a meciului. În prima repriză, gazdele şi-au depăşit statutul de echipă nou promovată, jucând de la egal la egal cu mai valorosul adversar, reuşind să conducă de două ori, scoruri 11-10 ('21) şi 12-11 ('23).

În partea secundă, plusul de experienţă şi-a spus cuvântul, CSM Oradea cedând la un scor totuşi prea mare (27-36) faţă de evoluţia celor două echipe în teren, mai ales în primul mitan.

Golurile orădenilor au fost marcate de Amihăiesei 7, Cântec 6, Nemenco 6, Ferenţ 5, R. Farcaş 2 şi M. Tudor 1.

În etapa viitoare, care se va desfăşura sâmbătă, 11 septembrie, CSM Oradea se va deplasa la Braşov pentru a întâlni pe Dinamo (fosta Dinamo Bucureşti), braşovenii având la activ în această ediţie de campionat o înfrângere în faţa constănţenilor de la HCM şi un rezultat de egalitate în confruntarea cu Steaua Bucureşti.