Amânat, datorită expoziţiei de la sfârşitul săptămânii de la Arena "Antonio Alexe", jocul dintre CSM Oradea şi Dinamo Braşov, contând pentru cea de-a treia etapă a returului de campionat, se va disputa luni, cu începere de la ora 16.30, la Arena "Antonio Alexe".

Meciul se anunţă foarte important pentru bihoreni, care doresc ca acum să obţină prima victorie din campionat, în jocurile precedente elevii antrenorului Sebastian Tudor înregistrând un singur rezultat de egalitate, restul fiind înfrângeri.

Prestaţia tinerilor handbalişti orădeni din acest început de retur şi evoluţia din amicale sunt dătătoare de speranţe, CSM-ul fiind îndreptăţită să spere, astfel, la un joc bun şi un rezultat pe măsură în confruntarea cu Dinamo.

Antrenorul Sebastian Tudor aşteaptă la acest joc o afluenţă de public, declarând că are o datorie faţă de acesta să-şi adjudece jocul cu braşovenii.

Partida dintre cele două combatante va fi condusă de o brigadă de arbitri arădeni, formată din Fânaţă şi Moldoveanu.

Celelalte partide ale etapei a 16-a s-au desfăşurat în weekend şi s-au încheiat cu câteva rezultate interesante.

Astfel, în urma acestora, HCM Constanţa revine pe primul loc, iar UCM HC Caraş-Severin urcă pe poziţia a II-a. Steaua a fost întrecută, pe teren propriu, de U. Transilvania Cluj.


Etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

sâmbătă

Univ. Bucovina Suceava - Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 32-24
CSA Steaua Bucureşti - U. Transilvania Cluj 26-31
HCM Constanţa - HC Odorhei 35-29
CSM Bucureşti - Minaur Ştiinţa Baia Mare 27-19
UCM HC Caraş-Severin - U Poli Mun. Timişoara 31-29
Ştiinţa Mun Dedeman Bacău - CSM Satu Mare 31-26

luni, ora 16.30

CSM Oradea - Dinamo Mun Braşov


clasament_4.jpg