Incident stânjenitor la începutul conferinţei de presă ţinute marţea trecută de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan.

În timp ce acesta se pregătea să vorbească despre exproprierile pentru construirea inelului rutier metropolitan, iar inginerul IT al instituţiei, Nicolae Goina, să proiecteze imagini filmate cu drona deasupra traseului viitoarei şosele, pentru a demonstra că acesta ocoleşte localitatea Cheriu şi nu afectează nicio construcţie care să trebuiască demolată, pe ecranul proiectorului au apărut câteva cadre dintr-un video de pe YouTube al cărui titlu a fost rapid remarcat de jurnalişti: "Cât de dotat era Carol al II-lea şi cine era "Roaiba", singura femeie care îi rezista în pat?".

Momentul a fost cu atât mai jenant cu cât, ca de obicei, conferinţa de presă a lui Bolojan a fost transmisă în direct pe Facebook.

Ca norocul, IT-istul a fost pe fază şi a întrerupt rapid proiectarea, înainte ca urmăritorii să asiste nu la chestiuni administrative, ci la poveşti despre erecţiile fostului monarh.

Bihorel se teme să nu fi fost vorba de vreun mesaj subliminal adresat opoziţiei, pentru că la numai două zile Bolojan le-a tras-o "hard" pesediştilor şi udemeriştilor la votul cu Inelul Metropolitan...

Print screen video Youtube

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!