Poliţiştii de frontieră din Borş au prins, joi, un bărbat din Caraş Severin care a încercat să intre în ţară la volanul unui Citroen deşi nu avea permis de conducere.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se întorcea din Spania, maşina lui fiind înmatriculată în aceeaşi ţară. Omul s-a prezentat la controlul de frontieră pe 1 martie, la ora 13, la PCTF Borş.

"La controlul specific, şoferului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate, şi permisul de conducere. Bărbatul, care a declarat că vine din Spania, nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că nu îl are asupra sa. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere", a transmis, vineri, comisarul-şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.