Una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România, Paraziţii, o prezenţă rară în Oradea, a concertat sâmbătă seară în Arena Antonio Alexe, alături de tinerii orădeni Bazooka şi de Macanache. Evenimentul a adunat peste 2.000 de fani.

Show-ul al cărui cap de afiş a fost trupa Paraziţii a început după ora 21 cu un concert Macanache, cunoscut la nivel naţional în special pentru hit-ul "Rămâi cu bine", lansat în 2017 alături de Delia.

Spaţiul din faţa scenei s-a umplut de lume când pe scenă au urcat orădeanul Codrin Bradea, a.k.a. Satana, şi aleşdanul Vlad Milea, pe numele de scenă Echo, care au format trupa de hip-hop Bazooka încă din 2015.

Piesele celor doi bihoreni au tematici ca alcoolul, femeile, superficialitatea societăţii sau degradarea acesteia. Cei doi tineri au cântat piese precum "Cu ouă", "Mai du-te-n plm" ori "Legat de calorifer", dar şi "Bwaba", în care cei doi îi sfătuiesc pe tineri, prin versuri, să nu consume droguri.

"Pfui, frate, m-a loat bwaba / Copii nu vă drogaţi că vă dă cu coasa baba", au cântat cei doi împreună cu publicul pe refrenul piesei de pe albumul "Doi penali".

Totul, într-o atmosferă în care au fost aclamaţi de fanii care i-au pozat şi filmat cu telefoanele mobile.

Între fanii bihorenilor s-au numărat inclusiv tineri care au venit din Câmpia Turzii pentru a-i vedea.

Spre finalul concertului, care a durat o oră, artiştii au aruncat în public şi tricouri inscripţionate cu numele trupei.

"Ne-am distrat, doar că a fost extrem de cald înăuntru", a spus un fan.

După ora 23, în aplauzele publicului, pe scenă au intrat Paraziţii, adică Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk, alături de Dan Gerosu, un rapper care în ultimii ani a avut câteva colaborări cu membrii trupei.

Încă de la începutul concertului, unii fani au ținut în mâini afișe cu trupa de hip-hop. 

Într-un număr ceva mai mic şi mai puţin implicaţi decât cei ai Bazooka, fanii au cântat alături de ei piese precum "Arde", "Toate-s la fel", "O zi ca oricare alta" ori "5432", concertul finalizându-se cu cunoscuta "Antimiliţie", care a fost cântată, vers după vers, alături de public.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!