Formaţia Holograf va concerta pe 4 decembrie, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. "Va fi un concert de zile mari, artiştii au inclus în program toate hit-urile trupei şi multe noutăţi muzicale", promit realizatorii show-ului.

Printre piesele incluse în programul concertului de la Oradea se află "Ţi-am dat un inel", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Banii vorbesc", "Cât de departe" şi "Deschide-mi inima". Aceasta din urmă este descrisă de Iulian Vrabete, compozitorul piesei, drept "o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei".

Preţurile stabilite pentru show-ul Holograf de la Oradea nu sunt deloc mici. Un bilet costă 120 de lei sau 150 de lei în funcţie de locul în sală. Doritorii le pot cumpăra online de pe startickets.ro şi bilete.ro, precum şi de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor.

Înfiinţată în 1978, formaţia Holograf a debutat discografic în acelaşi an, pe un album colectiv înregistrat de Electrecord, LP-ul "Formaţii de muzică pop", cu piesa "Lungul drum al zilei către noapte".

Primul disc al trupei a fost lansat în  1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1. În 2012, Holograf a lansat Love Affair (CD, MediaPro Music), iar în 2015 Life Line (CD/LP, MediaPro Music & Universal Music România), acesta fiind cel de-al 18-lea album al formaţiei.